Ook de komende weken beleven ouders en hun jongste kind(eren) de leukste momenten in de Bibliotheek Staphorst. Zo is er op woensdag 29 november 2023 om 10.00 uur een voorleesmomentje voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Altijd weer een genot om te zien hoe de kleintjes met rode koontjes genieten van het leuke verhaal. En er is meer…
Op vrijdag 1 december 2023 is het vanaf 9.30 uur weer tijd voor Koffie met Koters in de Bibliotheek Staphorst. Ouders en hun kind(eren) zijn dan van harte welkom om een kop koffie te komen drinken. Deze keer is José van Beweegaapjes ook van de partij. Het verhaal dat zij voorleest, grijpt zij aan om de kinderen op speelse wijze in beweging te brengen.
Knutselwerkje
Tot slot volgt op woensdag 6 december 2023 om 13.30 uur het voorleesuurtje voor kinderen vanaf 4 jaar. Deze keer leest Piet Maes voor uit het boek ‘Ik blijf altijd bij jou’ van Smriti Prasadam Halls. Na het voorlezen maken de kinderen een leuk knutselwerkje over het verhaal. Voor alle drie de activiteiten geldt het volgende: vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis voor leden én niet-leden van de Bibliotheek Staphorst.