Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdag thuis tegen het 4e team van Harderwijk. Jeroen Delhaas, Sibrand Hassing en Albert Kuiper begonnen uitstekend, want na vijf partijen stond het team voor met 5-0. Tot dan 1x winst voor Jeroen en Albert en tweemaal winst voor Sibrand. Ook in het dubbel stonden Jeroen en Albert hun mannetje en gingen regelrecht op een winstpunt af. Daarna werden de winstpartijen schaars, Jeroen en Albert lieten Harderwijk terugkomen in de wedstrijd. Hun overige twee enkelpartijen werden jammer genoeg verloren. Sibrand presteerde wel optimaal met totaal driemaal winst in zijn enkelpartijen. Uitslag, een krappe 6-5 winst voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen speelde vrijdag ook thuis, nu tegen het 9e team van Tafeltennis Zwolle. Nico Drost en Jennieke Krale moesten het wegens ziekte zonder teamgenoot Roel Brakke doen. Hierdoor stond het 2e tafeltennisteam bij aanvang met 0-3 achter. Hoewel Nico en Jennieke bij vlagen flink wat tegenstand te verduren kregen wisten ze elk alle drie enkelpartijen en ook het dubbel samen in winst te verzilveren. Met een maximale uitslag van 7-3 heeft het team met nog drie wedstrijden in deze najaarscompetitie te gaan de voorsprong in hun poule kunnen uitbreiden. Promotie naar de vijfde klasse is in zicht.