Van der Klocht met haar Klucht !

Save the Date: 18  November

Een unieke avond cabaret door een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld gezelschap.

Een gezelschap van 6 personen bestaand uit enkele amateurs en enkele professionals op het podium in de verlengde Panorama Reestdalzaal achter Eetcafe Het Vergulde Ros.

Het programma is heel gevarieerd, het bevat sketches, liedjes, typetjes, pleidooien, woordspelingen en interactie met het publiek.

De formatie Van der Klocht met haar Klucht bestaat uit en Marianne van der Klocht en Dirk Venema  bekend van Boerenblond . Arjen Vos en Hendrik-Jan Bouwman zij hebben hun debuut samen op het podium deze avond. Frans Stapel een welbekende toneelspeler in IJhorst en Wilma Bouwman een  talent in sketches over hedendaagse problematiek.  Voor Arjen, Hendrik Jan, Frans en Wilma is het een soort thuisoptreden bij het Vergulde Ros. De cabaret avond is grotendeels in het Drents, Rieverst dialect. Het gezelschap zorgt voor een avond  vol afwisseling en diversiteit.

Na afloop van  het cabaret is er tijd voor napraten en gezelligheid.

Met een DJ na afloop voor de gasten die nog even lekker willen swingen na afloop van het cabaret.

Er wordt momenteel hard geoefend. En buiten het geoefende  is er ruimte om te improviseren wat zeker de verwachting is van dit gezelschap.

De KLM komt er in voor verraadt Marianne van der Klocht alvast. Samen met Dirk Venema is zij overgebleven van de oude bezetting Boerenblond en verheugen zich enorm weer op de planken te staan met dit  leuke gezelschap. Je moet ons niet vergelijken met vroeger. Wat blijft is de alledaagse en droge humor vertaald in herkenbare typetjes.

De voorstelling duurt twee keer 50 minuten met tussenin een pauze. En na afloop een en al gezelligheid in de Panoramazaal Reestdal bij Het vergulde Ros.

Kaarten
Kaarten zijn vanaf 11 oktober online te bestellen via  www.klochtklucht.nl

Aanvang van de avond is 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur.