De AMBC Maiscross is na jaren van afwezigheid weer terug. Op zaterdag 28 oktober 2023 kan er dankzij de hulp van een lokale boer/held weer een ‘ouderwetse’ maiscross in Staphorst georganiseerd worden. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang gezet en we zullen jullie de komende weken via de website en onze socials hiervan op de hoogte houden.

Zaterdag 28 oktober is dus de grote datum. De indeling van deze dag is als volgt:
08.00u: inschrijving (in de tent bij de baan)
09.00u: aanvang training
11.30u: aanvang wedstrijden
17.00u: prijsuitreiking

De volgende klassen zullen deze dag aan de start verschijnen:
50cc
65cc KW en GW
85cc KW en GW
Hobbyklasse
Damesklasse
Veteranenklasse (40+)
MX125
MX250
MX500
Superklasse MX2
Superklasse MX1

Naast de prijzen in de vorm van bokalen, zullen er voor de klassen MX125, MX250, MX500 en de superklassen een leuke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Hierover later meer nieuws.

De inschrijving voor de AMBC Maiscross 2023 is vanaf heden geopend via onze website; klik daarvoor op onderstaande link:

https://www.ambc-staphorst.nl/inschrijfformulier-maiscross/

Vooraf opgeven via de website is verplicht. De betaling dient s’morgens tijdens de inschrijving aan de baan te worden voldaan. Het inschrijfgeld is als volgt: Leden: 15 euro, Niet-leden: 20 euro

Deze wedstrijd kan worden verreden met een KNMV of MON licentie, geef bij de inschrijving aan welke licentie je hebt en zorg dat je deze bij de inschrijving bij de hand hebt.

Twijfel dus niet en geef je snel op!