Dat willen we allemaal wel; oud worden en toch jong blijven. Maar hoe doe je dat? Want ouder worden treft ons allemaal en het gezegde luidt dat ouderdom met gebreken komt. Maar veel van die gebreken kunnen we voorkomen. Hoe? Door jezelf goed voor te bereiden op het ouder worden.

Fysiotherapeut Wim ter Harmsel en leefstijlcoach Ankie Smid nemen u mee in een lezing over gezond ouder worden. Zij belichten op een luchtige en praktische manier de verschillende facetten waarop we zelf invloed hebben bij het ouder worden. Zaken als bewegen, houding, positieve gezondheid, voeding en leefstijl komen uitgebreid aan bod in deze inspirerende lezing. Aan het eind van de avond gaat u naar huis met een flinke dosis informatie en praktische tips om bij het ouder worden toch zo lang mogelijk jong te kunnen blijven.