De welbekende sinterklaasactie van Humanitas zal per 2023 overgedragen worden aan Stichting Welzijn Staphorst (SWS) in samenwerking met Saam Welzijn. Humanitas vindt het passender dat een lokale organisatie deze mooie actie aanstuurt. Zij kennen de lokale behoeften het beste.

Voor de deelnemers en vrijwilligers,  die elk jaar vol enthousiasme mee willen doen aan deze actie,  veranderd er helemaal niets. De organisatoren, Jos Erkens en Margriet Korterink, zetten hun werkzaamheden onveranderd door met SWS en Saam Welzijn.

Sinterklaasactie zorgt ervoor dat ook jouw kind kan uitkijken naar een gezellig feest. Mét een sinterklaascadeau. Dat wordt gekocht door vrijwilligers aan de hand van het verlanglijstje van jouw kind. En uiteraard past dat bij zijn of haar leeftijd en belangstelling. Zo kan ook jouw kind het feest meevieren en op school vertellen wat het heeft gekregen. Voor kinderen tot 12 jaar.

Binnenkort worden de aanmeldingsformulieren verspreid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Erkens (06-24199899) of Margriet Korterink (06-42707295) via sinterklaasactie@welzijnstaphorst.nl