De start van de derde wedstrijd van de OCR Series van Strong Viking was op 7 maart in Furstenau. Een race van 19km en 45 obstakels. Van Obstacle Course Racing Team FamilyFit Staphorst waren er vier teamleden afgereisd naar Duitsland. 


De start was al behoorlijk druk. Maar toen kwam er na een kilometer een balans obstakel met onder anderen een slackline erin. Dit bleek voor bijna iedereen een enorm obstakel. Ook voor de teamleden van FamilyFit. Dit koste iedereen meerdere minuten waardoor de race erg beïnvloed werd. 
Daarna konden ze dan echt los. En dat ging goed. Corien Jansen was bezig met een inhaalrace van plek 7 naar plek 3 waar ze kilometers lang gelopen heeft. Tot ze 500meter voor de finish op de nummer twee op een krachtobstakel nog in kon halen en op de tweede plaats finishte! 


Sonny Brons was ook met een inhaalslag bezig mede door het foutloos nemen van alle obstakels! Bas Alferink had zeer veel tijd verloren bij het balans obstakel maar had daarna net als Brons wel een goede race. 


Daphne liep een iets ingehouden race in verband met een gescheurde enkel band. Desondanks heeft ze hem goed uitgelopen en vooral ook genoten! 

De volgende race in de series zijn 5 april in  Nijmegen.