Het comité heeft besloten om te stoppen met het organiseren van de traditionele Sinterklaas intocht. Na meerdere gesprekken te hebben gevoerd met de Gemeente Staphorst, kwam het comité tot de conclusie dat ze zich niet kunnen vinden in de voorwaarden die de Gemeente stelt aan het uiterlijk van piet en de intocht zelf. Het comité is van mening dat er genoeg concessie gedaan is door over te gaan met de Staphorster stipwerkpiet.

Dit betekent dat na 28 jaar het hier voor de Ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen stopt. Wij vinden dit erg jammer, het comité (bestaande uit een deel van de leden van de ORS en vele vrijwilligers) wil iedereen bedanken en dan met name de kinderen voor hun komst, inzet en gezelligheid van de afgelopen 28 jaar.

Lees ook hier de brief van Sinterklaas aan de gemeenteraad van Staphorst.

Brief Sinterklaas aan gemeente

Ook hier te lezen

Foto © Weblog Staphorst