Staphorst – De Rouveense organist Harm Hoeve samen met Johan Bredewout en Arjan & Edith Post een instrumentale concerten onder de naam ‘Instrumental Highlights’. Deze concerten worden gehouden in de Bovenkerk van Kampen (2 september) , de Bethelkerk van Lunteren (8 september) en in het Hervormde Kerkje van IJhorst (9 september).

Deze musici zullen u een divers programma ten gehore brengen. Halverwege het concert zal er een pauze zijn. Dan is er koffie en thee te krijgen.

De avond begint met een Intrada. Verder zullen er werken gespeel worden van Georg Friedrich Händel, Camille Saint-Saens, Pietro Mascagni en Gaetano Piazza. Werken van Harm Hoeve zullen we deze avond ook horen. Johan Bredewout zal een pianosolo verzorgen. Harm en Johan zullen ook iets vierhandigs (quatre mains) ten gehore brengen. Het belooft een mooie muzikale avond te worden.

Kaarten voor dit concert zijn te koop via www.consolonl.nl. In de voorverkoop krijgt u korting en betaalt u € 12,50 per persoon. Kaarten zijn ook aan kerk verkrijgbaar. Dan betaalt u € 15,00 per persoon. Pinnen is ook mogelijk. Jongeren tot en met 16 jaar hebben gratis toegang tot dit concert.
Vanaf 19.30 uur is de kerk toegankelijk. Het concert begint om 20.00 uur.