Kom op zaterdag 9 september naar de 5e editie van de Harkiesbarrit, een evenement dat liefhebbers van oldtimer bromfietsen en motoren zeker niet mogen missen! Deze dag staat bol van activiteiten en plezier, speciaal voor degenen die nostalgisch zijn naar vervlogen tijden op twee wielen.

Bromfietsmarkt
Vanaf 08.00 uur ‘s ochtends starten we met een onderdelenmarkt, waar je een selectie aan onderdelen kunt vinden voor jouw geliefde bromfiets of motor. Of je nu op zoek bent naar zeldzame stukken of gewoon wilt rondsnuffelen tussen de diverse stands, deze markt biedt genoeg mogelijkheden. Het beste nieuws? De toegang is helemaal gratis, dus kom gezellig langs! Aanmelden kan hier info@harkiesbarrit.nl

Bromfietsrit
Maar dat is nog niet alles! Voor de avontuurlijke rijders onder ons organiseren we zoals ieder jaar een bromfietsrit. Voor een entreebedrag van €2 kun je deelnemen aan deze tocht vol nostalgische wegen. Sluit je aan bij gelijkgestemde liefhebbers en geniet van een gezellige rit vol gedeelde passie. Aanmelden voor de bromfietsrit kan op de dag zelf, starten kan vanaf 12.00u!

Voor de kids
En ook aan de jongere bezoekers is gedacht! Voor de kinderen hebben we een springkussen waar ze naar hartenlust kunnen springen en plezier kunnen maken. Daarnaast kunnen ze kennismaken met de minibikesport door middel van opstapbikes.

Aanmelden
Wil je graag deelnemen aan de onderdelenmarkt? Meld je dan nog aan via onze website. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Aanmelden kan hier info@harkiesbarrit.nl

Tot 9 september!

Adres: Geerligsland 3, 7951 DK Staphorst

Mis deze fantastische dag vol oldtimer bromfietsen en motoren niet! Zet 9 september met dikke letters in je agenda en verzeker jezelf van een geweldige ervaring op de 5e editie van de Harkiesbarrit. We kijken ernaar uit om je daar te zien!