Van dinsdag 5 t/m vrijdag 8 september 2023 wordt vanuit verschillende campings in het Vechtdal voor de 24ste keer de Vechtdal Fietsvierdaagse georganiseerd. Vier dagen fietsen door het Vechtdal langs vooraf uitgezette routes, met af en toe een uitstapje naar de Regge, de Reest, Salland en Duitsland.

Elke dag een andere route
Wat de Vechtdal Fietsvierdaagse zo bijzonder maakt, is dat er elke dag op een andere locatie wordt gestart. Dus elke dag rijd je een geheel andere route. De startcampings dit jaar zijn op dag 1: Camping Ommerland en Beerze Bulten, dag 2: Camping De Koeksebelt en Bergzicht, dag 3: Vakantiepark ‘t Rheezerwold en De Kleine Wolf, en op dag 4: Natuurcamping De Lemeler Esch.
Deelnemers kunnen kiezen waar ze willen starten, maar ze fietsen allemaal dezelfde route, met elke dag een ander thema. Je kunt kiezen of je per dag 40 of 60 km fietst. Liever één dag fietsen? Dat kan ook!

Meedoen en meer informatie
Op  www.vechtdalfietsvierdaagse.nl vind je meer info, kun je vragen stellen via het contactformulier en je vooraf aanmelden. Op de dag zelf zijn ook vierdaagse- of dagkaarten te koop op de startcampings.

VACATURE/OPROEP VECHTDAL FIETSVIERDAAGSE

Zoals bij zoveel activiteiten waarbij vrijwilligers hoog nodig zijn, kampt de stichting Vechtdal Fietsvierdaags ook met een tekort aan vrijwilligers. Lijkt het je leuk om 4 dagen te helpen bij de Fietsvierdaagse en woon je in de omgeving van het Vechtdal? Meld je dan aan via info@vechtdalfietsvierdaagse.nl!

Onze voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die vier dagen willen helpen. Alle vrijwilligers staan samen gratis op een camping met eigen tent, caravan of camper en vanuit deze camping vertrekken we elke dag naar een startcamping. Kilometer onkosten worden vergoed, € 0,21/km. De laatste avond sluiten we samen af met een gezellige barbecue.

Meer informatie over Vechtdal fietsvierdaagse kun je vinden op www.vechtdalfietsvierdaagse.nl. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden, stuur dan even een e-mail naar info@vechtdalfietsvierdaagse.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Doen!