Na het grote succes van vorig jaar, was het dinsdag 6 juni weer zover: het cliëntenuitje!

Het was een dag vol verwachting. Het langverwachte cliëntenuitje stond eindelijk voor de deur! Dit jaar stond een bootreis op de planning door de Weerribben! Een prachtige omgeving om doorheen te varen en te rijden.
Om 10 uur kwamen de zonnestralen al door en dansten vrolijk op het water, een veelbelovend teken voor een prachtige dag. Om 10.30 uur werden de trossen losgegooid en was het tijd om te vertrekken. De boot werd stilgelegd en we hebben samen genoten van een overheerlijke lunch. Een lunch met soep, broodjes en dankzij Hilko Jonkman De Echte Groenteman heerlijke bananen.
De middag werd gevuld met een gezellige bingo en goed verzorgde hapjes. Kaas van Cz Rouveen Kaasspecialiteiten en worst van Keurslager Bergerslag! En wat is nou een bingo zonder prijsjes? Deze mochten uiteraard niet ontbreken. De prijzen werden mede mogelijk gemaakt door;
K.f. Vloedgraven
J. Kooiker Textiel en stoffen
Kaaspakhuis Staphorst
Bakkerij Ubak
Bakkerij Slager Staphorst/Genemuiden
Uw Slager Buitenhuis
Bloemboetiek De Vlijtige Lies
Roël B.V.
EnJoy – Woon & Kado
Le Brasil Manicure & Pedicure
De prijzen die werden gewonnen vielen goed in de smaak bij de winnaars!
Hierna was het einde van de dag al inzicht. Om 16.00 uur was het tijd om weer aan wal te stappen en vertrok iedereen weer naar huis.
We kunnen terugkijken op een geslaagde dag! Wat hebben we genoten.
We hopen dit volgend jaar weer met elkaar te kunnen beleven!
Recreatie- en rondvaartbedrijf Jongschaap bedankt voor de goed verzorgde dag!

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door Carinova Thuizz