De jaarlijkse haringparty van Sport & Business vindt dit jaar plaats op een wel heel bijzondere locatie, namelijk de Balloonfair in Staphorst. Vorige week heeft de businessclub haar leden en andere belangstellende ondernemers moeten informeren dat de haringparty van 15 juni jl. moest worden uitgesteld.

De reden hiervan is dat de haring dit jaar nog niet vet genoeg was om te verwerken tot een goede Hollandse Nieuwe. Gelukkig heeft de businessclub een spectaculair alternatief gerealiseerd door de haringparty samen te voegen met de Balloonfair.

Voorzitter Bert Kuijers: ‘Samen met de organisatie van de Balloonfair hebben wij besloten om onze haringparty naar de Hangaar 46 te verplaatsen. We hadden met onze businessclub al geboekt in de Hangaar, nu we de haringparty moeten verplaatsen en we andere activiteiten en evenementen op ondernemersgebied niet in het vaarwater willen zitten creëren we een win-win situatie. Deze sfeervolle ruimte biedt ons een super locatie om onze haringparty alsnog te organiseren: we zitten in een VIP-tent aan de rand van het opstijgveld. Een mooier alternatief had ik mij op dit moment niet kunnen wensen.

Programma
17.30 uur: Ontvangst
18.15 uur: Opening en verloting balloonvaarten onder de aanwezigen
18.45 uur: Buffet, haring en gezelligheid

Vrijblijvende deelname
Zowel leden als niet-leden (ondernemers) zijn via deze weg van harte uitgenodigd om dit bijzondere evenement samen met Sport & Business te beleven! Benieuwd naar onze businessclub, leden en activiteiten? Deelname is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Aanmelden
Indien jij je al had aangemeld voor de haringparty van 15 juni, blijft je aanmelding gewoon geldig. Toch verhinderd op 7 juli? Laat het ons dan weten via info@sebstaphorst.nl.

Nog niet aangemeld? Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@sebstaphorst.nl.