Corien Jansen en Frans Mussche beide Europees kampioen short course obstacle course Racing.
Van 9 t/m 11 juni is het Europese kampioenschap obstacle course racing gehouden in het Hongaarse Tata. Corien Jansen en Frans Mussche zijn voor OCR Team FamilyFit uit Staphorst afgereisd om deel te nemen aan de Short course, 3km en 25 obstakels op vrijdag. En op zaterdag 12km en 55 obstakels. Een pittig parcours met veel technische obstakels. Mussche beet het spits af bij de short course mannen 25-29 jaar. Hij kon een hoog looptempo aan houden en ging soepel door de obstakels. Dit werd beloond met de titel Europees Kampioen. Daarna mocht Jansen van start bij de dames 35-39 jaar. Met coaching van Mussche kon ook zij het parcours zonder fouten afleggen. En met slechts drie seconden voorsprong is ook zij Europees Kampioen.

Op zaterdag mocht Mussche van start op de standard course. Een langer parcours met iets meer obstakels maar vooral ook veel meer hardloop stukken. Door het park, stukjes stad, maar ook door afwateringstunnels. Mussche probeerde wederom het loop tempo hoog te houden, maakte geen fouten en sprintte in de laatste meters er nog een Italiaan uit. Uiteindelijk leverde dit hem een vierde plaats op in een sterk deelnemersveld.
Corien Jansen starte begin van de middag bij de dames 35-39 jaar. Ze maakte twee keer bijna een fout die ze nog wist te herstellen. Met het hardlopen kon ze een aardig tempo houden. Wederom foutloos over de finish. Ze leek uren op de tweede plek te staan. Maar bij de huldiging was de uitslag bijgewerkt en bleek ze opnieuw Europees Kampioen!