Vorige week hebben de mannen van de Kooiker Groep een nieuwe Hulco plateauwagen in ontvangst genomen! Deze tandemas aanhanger heeft een brutogewicht van 3500kg en afmetingen 611 x 223 cm. Deze aanhanger wordt door Kooiker o.a. gebruikt voor het vervoeren van buizen en hulpstukken van hun enorme zuigwagens. Omdat deze aanhangers hoofdzakelijk achter deze trucks hangen is er ook gekozen voor LED contourverlichting aan de achterzijde zodat de aanhanger beter zichtbaar is vanuit de cabine. Wij bedanken de Kooiker Groep voor deze opdracht en wensen hen veel succes met de nieuwe Hulco Medax!

Ook op zoek naar een nieuwe aanhanger? Als dealer van Hapert, Anssems en Hulco aanhangers kunnen we een heel breed assortiment klantspecifiek aanbieden!

Mail henk@kuiperwagenbouw.nl of bel 0522202160 voor meer info en prijzen.

Bekijk ook ons standaard aanbod op:

https://www.kuiperwagenbouw.nl/standaardaanhangers/standaardaanhangers.html