Even tot rust komen, een beschermende arm om je heen en weer kind mogen zijn. Dit geluk probeert de onafhankelijke stichting Pax Kinderhulp buitenlandse kinderen te bieden die onder moeilijke omstandigheden leven. Pax Kinderhulp nodigt deze kinderen uit van 1 t/m 14 april  voor  een onbekommerde paasvakantie in Zwolle en Staphorst en omgeving. 

De werkgroep Pax Kinderhulp IJsselland zoekt vakantiegezinnen voor Berlijnse kinderen van zes tot en met twaalf jaar. De kinderen komen vanuit Berlijn naar uitstappunt Zwolle. De vakantieouders kunnen hun voorkeur voor jongen, meisje en leeftijd aangeven.

Sommige kinderen komen uit een kindertehuis, andere wonen bij hun vader en/of moeder of bij familieleden. De kinderen komen naar Nederland waar ze twee weken blijven en in het gezinsleven meedraaien. We werken met heruitnodiging. Als er een klik is kunt u hetzelfde kind ook in de zomervakantie uitnodigen. Alle kosten voor vervoer, begeleiding en verzekering van de kinderen worden betaald. Voor het vakantiegezin blijven alleen de kosten over die binnen het gezin zelf worden gemaakt, zoals eten, drinken en eventueel uitstapjes. Meer informatie op www.paxkinderhulp.nl of neem contact op met Jenneke van Elp tel: 06-20664943 (omgeving Staphorst) of Roel Apperlo tel:06-40244364 (omgeving Zwolle) of Adriët de Velde Harsenhorst tel: 06-57935663 (omgeving Zwolle)