De winnaar van de tweede editie van de Food Challenge Noord Oost Nederland is het team van het Carmel College Salland uit Raalte! Drie teams gingen bij SVO vakopleiding food met elkaar de strijd aan om de beste poké bowl. Het team ´De vertraagde drie´ van het Carmel College Salland nam het op tegen ´De Agnietjes´ van het Agnieten College uit Nieuwleusen en ´De Keukenprinsessen´ van het Ubbo Emmius uit Winschoten.

De winnende poké bowl, met lokale groentes, Vechtdalpasta, zoete aardappel, kaas, noten, kip en meloen, was naast duurzaam, gezond en voedzaam vooral erg lekker! De winnaar werd bekend gemaakt door juryvoorzitter topchef Remco Jansen. “De drie dames hebben een mooi samenhangende poké bowl gecreëerd. Alle componenten waren goed op smaak, waarbij ze ook aandacht hebben besteed aan het bootcamp onderdeel. Ze brachten ons letterlijk in beweging. Een goede combinatie van alle elementen van de opdracht voor een gezonde en duurzame leefstijl. Dat maakt ze tot de terechte winnaars.”