Afgelopen week was er weer feest in het zwembad.

Er werd afgezwommen voor diploma A en B.

Er was veel publiek om de kinderen aan te moedigen. Het diplomazwemmen werd afgenomen door de juffen Aaltje, Esther en meester Bert. Zij waren erg tevreden over hoe de kandidaten de vereiste onderdelen aflegden.

En wat heel bijzonder was deze week, dat Anna en Dasha uit de Oekraïne ook hun A diploma hebben gehaald!

Jongens en meisjes van harte gefeliciteerd!

Diploma A
Veys van Brakel, Anna Sharova, Dasha Sharova, Fenan Teshome, Selina Wittenaar.

Diploma B
Majdouline Boutakmanti, Benthe Hooikammer, Lenn Kuiper, Joleine Blonk, Bjorn de Boer, Naomi Dons, Tessa Duursma, Joas Eggink, Sven Hartman, Harmen Heide, Awet Jambo, Tijmen Kooiker, Amber Luchies, Joas Mokken, David Mussche, Keen Petter, Zaar Schonewille, Veerle Sophie Seinen, Dion van der Sluis, Bram van der Sluis, Florian Talen, Anna van der Valk, Melle Vos, Lucas Zanting.