De deelnemerteller staat nu op 1️⃣2️⃣3️⃣0️⃣✔️

Vanavond wandelen in het prachtige IJhorst! Het was een warme avond met hier en daar wat kleine klusjes voor het Rode Kruis, altijd fijn dat ook die vrijwilligers weer aanwezig zijn tijdens de Avond4daagse 👍. Onderweg werd een ieder getrakteerd op een lekkere 🍌 aangeboden namens: Univé te Staphorst en zelfs uitgedeeld door de personeelsleden, 🔝geregeld!

Op naar donderdag de 4e avond en we starten vanaf hetzelfde punt als vanavond in IJhorst naast de kerk.

Wil jij nog meelopen? Dat kan en meld je aan bij het startbureau.

Tot morgen 🖐️ (lees even verder onder de foto’s)

 

  

Bovenstaande net 10er dametjes waren ‘zoek’ hadden al terug moeten zijn, moeders in de stress, fiets geleend van beheerdster de Reesthof en gaan zoeken ‘pfff, waar moet je zoeken in het bos?!’ Gevonden! Ow, we waren de 10 km gaan lopen 🤦‍♀️😉 | uiteraard wilden ze niet op de foto ..