Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond hun een na laatste wedstrijd van deze voorjaarscompetitie uit tegen Heino 4. Albert Kuiper, Hermen van Arnhem en Sibrand Hassing werden danig op de proef gesteld. Albert mocht namens de thuisploeg de spits afbijten, dit werd zijn eerste en enige positieve inbreng van de avond. Ook Hermen had moeite om op de been te blijven, hij won net als Albert uiteindelijk één enkelpartij. Voor Sibrand hetzelfde laken en pak, met veel moeite wist hij twee winstpunten op zijn conto bij te schrijven. Uitslag, een 5-4 winst voor Heino 4.

Voor het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen kwam het 8e team van Smash ’70 uit Hattem naar Staphorst. Simone van den Berg, Harry Pathuis en Nico Drost stonden wederom voor een zware klus, maar het drietal heeft zich weer kranig geweerd. Simone en Harry strijden nog om het eerste winstpunt te gaan scoren in hun eerste competitie. Beide spelers zien de toekomst positief tegemoet, want er zit zeker progressie in hun spel. Nico kwam met twee winstpartijen goed voor de dag, een derde winstpunt had er bijna ingezeten. Uitslag, een 2-7 winst voor Smash ’70 8.