APELDOORN 12 januari 2022 – Ds. G. Kater, predikant van de Hersteld Hervormde Gemeente te Arnemuiden is per januari 2022 toegetreden als lid van de Raad van Toezicht van Stichting Stéphanos. Hij was in het verleden al eerder betrokken bij het werk van Stichting Stéphanos.

Ds. Kater volgt Ds. R.P. van Rooijen (predikant van de HHG te Oosterwolde Gld.) op, die ruim 17,5 jaar betrokken is geweest bij Stéphanos. Eerst als lid in het voormalige bestuur, daarna als lid van de huidige Raad van Toezicht.

De reformatorische stichting Stéphanos geeft hulp en onderwijs aan (wees)kinderen en hun familie. In Malawi ligt bij het werk de focus op diaconaal werk met de Bijbel in de hand. Voor Zambia geldt dat de werkzaamheden voornamelijk zijn gericht op evangelisatie.

Contactpersonen n.a.v. persverklaring: Directeur/bestuurder Dhr. J. van der Ham, tel. 06-10414335

Foto: Ds. G. Kater (Beeld: stichting Stéphanos).