Een maatje helpt!

Geldzorgen of misschien op zoek naar een baan? Dreigt u in financiële problemen te raken of staat uw baan op de tocht? Dan bent u bij HulpMaatje Staphorst aan het juiste adres. Wij helpen u graag! Wij kijken om naar mensen die hulp nodig hebben. Gedreven door bijbelse motieven en de opdracht om op te komen voor kwetsbare mensen.

 

SchuldHulpMaatje

U maakt zich zorgen om uw financiële situatie: betalingsachterstanden lopen op, aan het eind van de maand heeft u geld tekort, het lukt niet om te sparen… Herkenbaar? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij brengen overzicht in uw financiële situatie door het maken van een plan van aanpak. Wij gaan samen aan de slag om schulden weg te werken. Wij leren u inkomsten en kosten in balans te brengen. En misschien heeft u professionele hulp nodig, dan nog blijven wij u ondersteunen.

SchuldHulpMaatje is telefonisch of via app bereikbaar op 06 – 42 56 87 07. Liever mailen? Dat kan naar vraag@hulpmaatjestaphorst.nl.

 

JobHulpMaatje

Werkloos zijn is heftig. Verlies van inkomen, eigenwaarde, status en misschien zelfs sociale contacten… Het solliciteren lukt maar niet, of het is net niet de baan die bij u past. Ook dit kan heel herkenbaar zijn. Wij bieden persoonlijke hulp, zo staat u er niet alleen voor. Wij luisteren naar uw verhaal en gaan samen op zoek naar een baan die bij u past. Iedereen in deze samenleving is van waarde! Wij helpen u graag weer op weg naar een plek waar u (weer) gemotiveerd aan de slag kunt. Hulp nodig? Bel of app JobHulpMaatje via 06 – 19 98 99 88. Mailen kan naar info@hulpmaatjestaphorst.nl.

 

Schakel tijdig hulp in zodat de problemen u niet boven het hoofd groeien. Samen komen we verder!

 

Hartelijke groet,

HulpMaatje Staphorst

www.hulpmaatjestaphorst.nl

 

HulpMaatje Staphorst is een vrijwilligersorganisatie die samen met de lokale kerkelijke gemeenten hulpmaatjes inzet die hiervoor zijn opgeleid. De contacten zijn vertrouwelijk.