Op zaterdagavond 27 november organiseert Missie in Meppel, in samenwerking met zangeres Eline Bakker en vrouwenplatform wijzijnlume.nl een feest van Licht in de Kruiskerk in Meppel. “Over een paar weken is het Kerst”, vertelt Johan Otten namens de organisatie. “Met Kerst vieren wij dat Jezus, het Licht van de wereld, naar ons toekwam; een heel passend moment om dus een feest van Licht te organiseren!”

Deze avond maakt onderdeel uit van de Lume Benefiet Tour ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van ieder mens. Tijdens deze avond kunnen bezoekers ontdekken wat dat betekent via een afwisselend programma en muziek van de christelijke zangeres Eline Bakker, die in Nederland bekend werd met haar nummer Jezus Overwinnaar. Zo wil de organisatie  bezoekers helpen om opgeladen en vol inspiratie op weg te gaan naar Kerst: feest van Licht.

Opbrengst voor het goede doel
De avond start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 22.30 uur (inclusief pauze). Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.wijzijnlume.nl/shop en kosten 20 euro per stuk; hiervan is 10 euro een gift voor het goede doel; hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Zo wil de organisatie van deze avond ook letterlijk licht brengen waar het donker is. 

In het voorprogramma zal Erwin Kramer een aantal liederen zingen. 

Zie ook: www.missieinmeppel.nl

Kruiskerk, Thorbeckelaan 73, Meppel

https://wijzijnlume.nl/product/lichttourmeppel/