De Dorcas Voedselactie krijgt op het allerlaatste moment een andere wending. Vanwege het toenemende aantal besmettingen en de aangekondigde maatregelen tijdens de persconferentie van 2 november j.l. moest Dorcas besluiten dat de actie in supermarkten niet mogelijk is.

In het hele land gaan vrijwilligers op zoek naar nieuwe manieren van actie voeren. En dat is nodig want de nood in Oost-Europa is groot. Vooral ouderen leven in grote eenzaamheid en armoede. ‘Corona heeft de rijke mensen rijker gemaakt en de arme mensen nog armer’, aldus Dorcas.

Omdat Dorcas nu een stuk minder inkomsten heeft, willen wij iedereen oproepen om digitaal een pakket te doneren of een donatie te doen. Van de opbrengsten koopt Dorcas lokaal voedsel in en brengt het zo snel mogelijk bij de mensen die het hard nodig hebben. Daarnaast wordt het besteed aan programma’s die bijdragen aan blijvende verandering zodat de hulp van Dorcas in de toekomst niet meer nodig is.

Doet u mee? Alvast hartelijk dank!

Klik hier om te doneren!

Voor meer info: www.dorcasvoedselactie.nl.