Organist Vincent de Vries uit Zuid-Korea geeft op vrijdag 12 november een orgelconcert in de Bovenkerk te Kampen. Voor de liefhebbers is het dit jaar een eenmalige kans om een concert van De Vries bij te wonen. De Vries moest de afgelopen twee jaar zijn reeks concerten in verschillende zomerseries annuleren vanwege de coronamaatregelen. In november a.s. is hij slechts enkele dagen voor familiebezoek in Nederland. Tijdens zijn korte verblijf geeft hij één concert, waarin hij een muzikale tijdreis van Vivaldi tot en met Asma maakt. De Vries  brengt o.a. hoogtepunten als het bekende B.A.C.H. van Liszt, de Toccata van Borowski en Tu es Petra van Mulet ten gehore. Uniek in zijn programma is dat er ditmaal een koraalbewerking van zijn eigen hand op staat.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.klassiekemuziek.nl/kampen.