Op 18 mei 2024 van 10.00 – 15.00 uur bundelen de drie kerken in Rouveen hun krachten en organiseren met elkaar een Pinksterfair. Het doel van de fair is geld in te zamelen voor een gaarkeuken voor vluchtelingen en daklozen in Oekraïne. Een markt, op het kerkplein van Rouveen, door en voor gemeenteleden van de verschillende kerken en voor alle andere belangstellende in de wijde omgeving.

De organisatie belooft een sfeervolle markt met diverse producten voor jong en oud! Er is muziek, een gezellig terras om elkaar te ontmoeten en natuurlijk wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Voor de kinderen is er een knipkaart te koop om allerlei activiteiten te doen zoals op een pony rijden, een timmerfiguur maken of een pannenkoek eten. Auto’s kunnen gewassen worden en er zijn verschillende kramen waar producten, die passen bij het voorjaar en de zomer, kunnen worden gekocht.

De organisatie nodigt u graag uit om op 18 mei tussen 10.00 en 15.00 uur de Pinksterfair te bezoeken op het kerkplein Rouveen!