Kinderen op de vlucht aan de grenzen van Europa leven in schrijnende situaties, afhankelijk van hulp van anderen. Stichting CRR ondersteunt deze kinderen door te voorzien in de basisbehoeften. Per hulptransport zijn er gemiddeld 50.000 luiers nodig! In de maand november worden door heel het land heen luiers, billendoekjes en Sudocrem ingezameld, om ervoor te zorgen dat stichting CRR deze hulp kan blijven bieden. Jouw hulp is daarbij van grote waarde! Help stichting CRR ieder vluchtelingenkind te geven waar het recht op heeft en doneer luiers (vooral maat 4-6), Sudocrem of billendoekjes! Je kunt je donatie inleveren bij:

familie J. Veijer Kerklaan 4 en familie K. Huls Gemeenteweg 119a. Deze actie loopt van 1 tot en met 27 november.

Kijk voor meer informatie over deze actie op: www.luiersvoorlesbos.nl. Doe mee, want samen staan we sterker dan alleen!