Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland tijdens de campagne Nederland Leest hetzelfde boek.

In de Bibliotheek krijg je de hele maand november het boek ‘De Wandelaar’ van Adriaan van Dis cadeau zolang de voorraad strekt.

Pop Up Leesclub

In het verlengde van deze campagne verzorgt de Bibliotheek Staphorst op dinsdag 30 november 2021 van 19.30 tot 21.00 uur een Pop Up Leesclub, waarin dit boek centraal staat.

Lees het boek en ga met ons in gesprek over het bijzondere verhaal, waarin een Nederlander bij een brand in Parijs een hond in zijn schoot geworpen krijgt. Een hond die een wereld van vluchtelingen, illegalen en zwervers voor hem opent. Deel met anderen hoe jij het boek hebt ervaren en hoor van anderen wat zij ervan vonden.

Interesse? Meld je dan aan via de onze website www.bibliotheekstaphorst.nl/agenda .
Let op: er is plek voor maximaal 10 personen. Wees er dus snel bij! 

Meer informatie?
Nederland Leest is een campagne van stichting CPNB ter bevordering van het lezen van boeken met ieder jaar een ander thema. Meer informatie en activiteiten vind je op onze website www.bibliotheekstaphorst.nl of via de website van CPNB.