Beste ouders / verzorgers,

Gunt u uw kind ook een leuk Sinterklaas feestje, maar zit dat er door omstandigheden dit jaar niet in? Moet u rondkomen van een laag inkomen, of bent u getroffen door de coronacrisis? Dan is deze brief misschien iets voor u.

Humanitas is een vereniging voor maatschappelijke dienstverlening die zich richt op mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Eén van de activiteiten van Humanitas is de Sinterklaas actie. Humanitas vindt het belangrijk dat kinderen het gevoel hebben dat ze erbij horen en net als hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen vertellen dat ze een cadeau van Sinterklaas hebben gekregen.

Dit jaar wil Humanitas deze actie, net als vorig jaar weer aanbieden in de gemeente Staphorst. Samen met sponsoren zorgt Humanitas ervoor dat elk aangemeld kind een cadeautje krijgt met Sinterklaas.

Deze actie is bedoeld voor kinderen geboren in de jaren 2009 tot en met 2021.

Hoe werkt het?

Vanwege uw privacy kunt u alleen uw eigen gezin/kinderen opgeven. Als u mee wilt doen kunt u bijgevoegd formulier printen (klik hier om te downloaden), invullen en opsturen naar het genoemde adres. U mag de gevraagde informatie ook mailen naar humanitas-staphorst@protonmail.com.

Het is belangrijk dat uw aanmelding uiterlijk woensdag 3 november 2021 binnen is.

Na ontvangst van uw formulier zorgen vrijwilligers ervoor dat het cadeau wordt gekocht. Zij houden daarbij rekening met de wensen en/of hobby van uw kind(eren). Aan de vrijwilliger wordt uitsluitend het verlanglijstje en algemene informatie (leeftijd, geslacht) over uw kind verstrekt, dus geen naam of adres.

Wilt u de datum van 3 november goed in de gaten houden? Formulieren die na deze datum binnenkomen, kunnen in verband met de vervolgwerkzaamheden niet meer worden afgehandeld.