Het 1Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde  vrijdagavond hun uitwedstrijd in Kampen, het 5e team van Kampenion was hun tegenstender. Voor Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Jan Supèr was het vooraf duidelijk dat het een pittige wedstijd zou worden. Her en der werden nog wel games gesprokkeld, maar setwinsten zaten er niet in. Voor het trio zat het op het moment surprime meerdere malen niet mee, het beetje geluk dat ze nodig hadden zat ze niet mee. Eindstand 9-0 voor Kampenion 5.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen ging dinsdagavond op bezoek bij het 8e team van Kampenion uit Kampen. Na de 9-0 winst van vorige week wilden Robert Compagner, Henrico Slager en Nico Drost zich ook in deze wedstrijd hun kracht gaan bewijzen. Dat Kampenion 8 goed tegengas kon geven werd al gauw duidelijk. Robert en Henrico wisten elk twee van de drie enkelpartijen in winst om te zetten. Nico had de meeste moeite met de drie Kampenaren, hij wist helaas geen punten mee naar huis te nemen. Eindstand 5-4 voor Kampenion 8.

Het 1Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdagmiddag uit tegen het 2e team van Trias uit Twello. Staphorst 2 is koploper in de hoofdklasse, dus wisten Mark Mussche en Jaron Mussche wat hen te doen stond. Het ging niet allemaal vanzelfsprekend, in het eerste dubbel ging de winst naar Trias 2. Om en om werden hierna de punten gescoord en stond het na acht partijen 4-4. In alle enkelpartijen won Mark twee van de vier enkelpartijen. Jaron kwam uit op een winst in drie van de vier enkelpartijen. In het tweede dubbel lieten Mark en Jaron zich niet verrassen. Eindstand 4-6 voor Staphorst 1.

Het 2Staphorster jeugd tafeltennisteam zou zaterdagmorgen uit tegen Wijhe 2 spelen, maar door ziekte ging deze wedstrijd niet door en wordt later ingehaald.