Kampen– Op woensdag 25 augustus is het laatste orgelconcert van de woensdagavond-orgelserie. Marco den Toom zal net als voorgaande jaren, deze serie afsluiten. 

Het belooft weer een heerlijke orgelavond te worden! Marco begint zijn concert met introItus Een vast burg van Feike Asma. Zijn concert eindigt hij een koraalfinale over psalm 122 van Den Toom zelf.  Verder speelt hij o.a. Sonate 1 van Felix Mendelssohn-Bartholdy, Lamentation van Alexandre Guilmant en een toccata van Albert Renaut. Een improvisatie zal deze avond ook niet ontbreken. Kortom: een muzikaal feest in de Bovenkerk! 

De entreeprijs bedraagt € 12,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis; aanmelden wel verplicht). De aanvangstijd  is 20.00 uur. 

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

Aanmelden via www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl 

Hartelijk welkom!