Kampen – Kunt u óók zo van genieten, dat oude vertrouwde geluid van het Kamper Hinsz-orgel? Romantische programma’s, waarop zowel koraalbewerkingen als goede literatuurstukken staan. Toegankelijke organisten, die het orgel in al z’n facetten laten klinken… Dan is de Bovenkerk op woensdag- en zaterdagavond in de maanden juli en augustus voor u en jou de ‘place-to-be’! 

Zaterdag 31 juli zullen de Rotterdammer Arjan Breukhoven en Anna Majchrzak de vijfde muzikale ontmoeting in de Bovenkerk verzorgen. Het prachtige Hinsz-orgel en de vleugel zullen bespeeld worden door Arjan. Anna Majchrzak zal als sopraan aan dit concert meewerken. Anna is vaste soliste bij de bekende muscius en violist André Rieu!  Werken van Bach en Beethoven zullen de revue passeren. Hedendaagse muziek van John Williams zal ook prachtig klinken in de Bovenkerk. De deuren van de kerk gaan om 19.30 uur open. Het concert begint om 20.00 uur.

De entreeprijzen bedragen  € 12,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar viahttps://www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen 

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

In de zaterdagavondserie bestaat verder uit  Leo Ravensbergen (7 augustus) | Gert van Hoef (14 augustus) | 6 jonge organisten -3e editie- (21 augustus) | Harm Hoeve, Johan Bredewout, Arjan & Edith Post (28 augustus) 

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl 

Hartelijk welkom!