Afgelopen week werd er nog volop afgezwommen!Er werd afgezwommen voor de diploma’s A, B, C en certificaat B
Onder het toeziend oog van de juffen Aaltje, Ina, Jenny, Marijke en meester Richard werden de vereiste onderdelen afgelegd. Er werden 40 diploma’s uitgereikt!


Allemaal een fijne zomervakantie gewenst!
Zie voor openingstijden en activiteiten zomervakantie www.zwembadstaphorst.nl
De geslaagden zijn:


Diploma A
Justus Bisschop, Sarah Bos, Isabel Euser, Elin Hattem, Jorrit Kuik, Hugo de Lange, Jasper Last, Noa Mulder,  Emmalie Mussche, Alissa Ruitenberg, Yara Smit, (Bert-Jan) Julan Tuin, Tess Vos, Ilse de Witte.

B cerificaat
Julia Houwelingen, Jip Oosterhof.

Diploma B
Lieke Bisschop, Ryan Roland Boesenkool, Kasper de Boer, Thirza Dekker, Lieke de  Graaf, Gijs Haaksema, Hidde van de Hoek, Vera Jansen, Wessel van der Klok, Eva Kok, Louise Kuiper, Jezz Malestein, Fieke Raatgever, Lisa Russcher, Sytse Anton Schockman, Thijs Seinen, Werner Slingerland, Jim Boaz Talen, Veerle Veldman, Jesse van de Water, Rosalin de Witte.

Diploma C
Jamal Musattat, Bart Seinen, Wende Westera.