Na maanden zonder orgelconcerten, of hooguit op afstand via een livestream thuis, gaan de deuren van kerken en concertzalen weer open voor maximaal 250 bezoekers. Dat betekent dat ook de woensdagavondserie in de Kamper Bovenkerk deze zomer weer doorgang zal vinden. 

In een serie van acht veelbelovende orgelconcerten zal de liefhebber van romantische orgelmuziek dan weer ruimschoots aan zijn trekken kunnen komen. Op www.orgelseriekampen.nl zijn alle concerten te vinden. Bezoekers dienen vooraf via de website te reserveren.

Naast de woensdagavondserie is er -net als vorig jaar- ook nog een serie van 9 ‘muzikale ontmoetingen’ op de zaterdagavond. Deze avonden worden niet alleen ingevuld met orgelmuziek, maar ook met piano, panfluit, hobo, trompet en met de menselijke stem. 

De entreeprijzen bedragen voor beide series € 12,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis; aanmelden wel verplicht). Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

De aanvangstijd van de concerten is 20.00 uur. 

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

In de woensdagavondserie spelen André van Vliet (7 juli) | Gerwin van der Plaats (14 juli) | Evert van de Veen (21 juli) | Everhard Zwart (28 juli) | Minne Veldman (4 augustus) | Vincent de Vries (11 augustus) | Pieter Heykoop (18 augustus) | Marco den Toom (25 augustus)

In de zaterdagavondserie spelen Take Five bestaande uit Jan Peter Teeuw, Marien Stouten, Leon Koppelman, Peter Koetsveld en Annette Jumelet (3 juli) | Domineesconcert met ds. Baan, ds. Droger en ds. Herwig (10 juli) | Martin Mans en Noortje van Middelkoop, kinderconcert (17 juli, 17.00 uur) | Martin Mans (17 juli) | In Duet, Lennert Knops & Arie van der Vlist (24 juli) | Arjan Breukhoven & Anna Majchrzak, vaste soliste bij André Rieu (31 juli) | Leo Ravensbergen (7 augustus) | Roderick van Arnhem (14 augustus) | 6 jonge organisten -3e editie- (21 augustus) | Harm Hoeve, Johan Bredewout, Arjan & Edith Post (28 augustus) 

Info: www.orgelseriekampen.nl

Kaarten: https://www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen