STAPHORST – Op de Oude Rijksweg in Staphorst heeft maandagavond een ongeval plaats gevonden tussen een personenauto en een tractor. De tractor reed op het Geerlingsland en wilde vanaf daar de Oude Rijksweg oprijden. Hierbij zag de bestuurder een personenauto die richting Rouveen reed, over het hoofd, waardoor een harde botsing volgde en de tractor op de kant tot stilstand kwam.Ook de personenauto raakte zwaar beschadigd.

Wonder boven wonder raakte niemand gewond en was een ambulance dan ook niet nodig.
Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de zwaar beschadigde personenauto afgevoerd en enkele plaatselijk boeren hebben de tractor weer op de wielen gezet en afgevoerd. Dat laatste viel nog niet mee, omdat de tractor door de klap onbestuurbaar was geworden doordat er waarschijnlijk iets afgebroken is in het stuurgedeelte.

Foto’s © H. Mussche