Gedurende de maanden juni, juli en augustus plaatst Natuurbeschermingsvereniging ‘IJhorst-Staphorst e.o.’ elke maand een fietstocht online op haar website, voor leden en voor niet-leden. De fietstochten voeren door de mooie natuur rondom Staphorst, en variëren in afstand van 25 tot 40 kilometer. 

Elke fietstocht is voorzien van een aantal vragen. Als u de juiste antwoorden vindt en die, voorzien van naam en adres, opstuurt naar pr@nbvijs.nl krijgt u een leuke attentie thuisgestuurd. 

Alleen, of samen, of misschien zelfs al wel weer met een groepje, kunt u zo genieten van drie prachtige tochten door eigen omgeving. De gegevens van de tochten vindt u op de website van de vereniging www.Natuurbeschermingsvereniging.nl   De eerste route is vanaf half juni beschikbaar.

Namens de fietscommissie van NBVIJS … veel fietsplezier gewenst!

Foto boven natuurfietstocht 2019 © Geert Kleis