Afgelopen week hebben we afgezwommen voor diploma A en B.

Het diplomazwemmen werd afgenomen door de juffen Aaltje, Jenneke, Jenny en meester Richard.

Deze kinderen hebben meegedaan met het turbo zwemmen in de meivakantie, 5 dagen achter elkaar zwemles, met als resultaat een A of B diploma!
Toppers gefeliciteerd!

De geslaagden zijn:
Diploma A 
Maik Baas, Marnick Bloemert, Silvijn BoermaJodi, GeertsAevy Hartwig, Valentino Horstede, Vera Jansen, Luca Jansen, Tygo Jansen, Elena Klinkenberg, Joris Kooiker, Louise Kuiper, Tess van Leussen, Fajr Musattat, Tim Nijboer, Luus Renting, Lois Schonewille, Eva Schoemaker, Suus Scholten, Elin Schuurman, Leira Van der Beek, Elena Mulder, Jesse van de Water, Jezz Malestein, Lars Vonder, Evi Timmerman, Kasper de Boer, Yesse Harke, Judah Veijer, Reindert van Veen, Jek Dikisci, Niven Backer.


Diploma B
Marella van der Pasch ,Bram Talen, Sophie Veijer, Lorain Zantinge.