Receptioniste:

Jij bent de centrale spil binnen onze organisatie. Je werkt aan de receptiebalie, staat klanten telefonisch te woord en ontvangt gasten. Daarnaast verwerk je de order input en plant de transporten. Wij verwachten MBO 4 niveau, goede communicatieve vaardigheden en enig affiniteit met techniek is een pre.

Software ontwikkelaar:

Vervult een belangrijke rol binnen ons team van werkvoorbereiding en automatisering. Jij werkt zowel front end als back end aan onze systemen. Jij beheert en programmeert ons maatwerk ERP en de communicatie naar de overige software. Enkele technieken waar jij mee bekend bent of wordt: PHP, GIT, MySQL, Javascript, C#. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de organisatie efficiënt en lekker door kan werken.

Mail je motivatie en cv voor 1 mei 2021 naar Kasper Mussche, kasper@mubo-metaal.nl