Het lijkt onwerkelijk door corona maar VV Staphorst hoopt dat er na de zomervakanties weer normaal gevoetbald kan worden. Afgelopen seizoen is bijna volledig in het water gevallen doordat er geen wedstrijden gespeelt mochten en daarmee de competities stil kwamen te liggen. 

We hebben echter de stille hoop dat we voor het seizoen 2021/2022 weer gewoon lekker kunnen voetballen en daarom zijn de verschillende commissies al weer druk met het komende seizoen. Belangrijk onderdeel hierin is de indeling van de jeugd. Welke speler speelt in welk team en wie wordt de trainer van dit team. Nieuwe spelers willen we graag direct meenemen in deze teamindeling en daarom is het belangrijk om te weten wie er graag komend seizoen bij de VV Staphorst wil komen voetballen.

Vind jij voetbal ook zo leuk en wil jezelf ook graag op voetbal? Of wil je een keer mee trainen om te kijken of je voetbal ook zo leuk vind? Meld je dan zo snel mogelijk aan via https://www.vvstaphorst.nl/190/lidmaatschap