In deze moeilijke tijd houden mensen zich op de been door te blijven genieten van kleine dingen. Het voorjaar hangt in de lucht, daar horen verse bloemetjes bij! Als we het dan hebben over genieten van kleine dingen, wat is er dan mooier dan een klein gebaar, voor uzelf of voor 1 van uw geliefden?

De Gymnastiek Vereniging IJhorst heeft er dit jaar voor gekozen om de plantenactie op geheel andere wijze door te laten gaan. Door de Covid-19 pandemie is de mogelijkheid er helaas niet om dit op de oude vertrouwde wijze uit te voeren. Daarom hebben wij als bestuur, in overleg met onze planten leverancier De Groene Vakzaak uit Nieuwleusen, besloten dit jaar een bestelfomulier op te stellen om u in de gelegenheid te stellen uw bestelling op zaterdag 8 mei 2021 (1 dag vóór moederdag) op te halen aan de Sparrenlaan vóór de bassischool de Iekmulder in IJhorst. Wij zullen uw bestelling daar klaar hebben staan en via een drive-true (geheel Corona-proof) aan u afgeven. Begint uw achternaam met de letters A t/m M dan kunt u tussen 10 en 11 uur langskomen. Begint uw achternaam met de letters N t/m Z dan verwelkomen wij u graag tussen 11 en 12 uur.

Door de Covid-19 pandemie zijn kwekers dit jaar voorzichtig geweest met planten kweken. Daarom is er dit jaar een bescheiden keus. Wel bieden wij u dit jaar een extra service aan, namelijk de mogelijkheid tot de bestelling van potgrond én een prachtige hanging basket! Wie gunt u deze prachtige bonte mix van kleuren?

De bestellijst wordt verspreid via huis aan huis bezorging, is af te halen bij Kroko Multipunt, de receptie familiecamping de Vossenburcht én is te downloaden op onze website www.GVIJ.nl. Hier kunt u ons aanbod van lessen ook op bekijken!

Wij verzoeken u de volledig ingevulde bestellijst vóór 18 april 2021 in te vullen en aan ons te doen toekomen per email, persoonlijk aan 1 van de bestuursleden af te geven of in de brievenbus aan de Sparrenlaan 27 (tegenover de school) te deponeren. Daarnaast vragen wij u de bestelling vooraf te betalen. Dit kan door uw bestellingskosten onder vermelding van uw naam over te maken op rekeningnummer NL07 RABO 0360804330 onv E.M. Fransens Gymvereniging IJhorst.

LET OP: Bestellingen zonder betaling kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Heeft u nog vragen, schroom dan niet om contact op te nemen met R. Ottens, secretaris en organisator plantenactie 2021. Bereikbaar op G.V.IJ@live.nl of via mob. 06-49036496

Wij zien uw bestelling met liefde tegemoet en wensen u een bloemrijk voorjaar!

Namens het bestuur van de GVIJ 

Mark Sanders, Elke Fransens, Rosalie Ottens, Marijke Seinen