Voor een prachtig nieuw project zijn SWS en Carinova op zoek naar vrijwilligers! 
In mei/juni opent het Ontmoetingscentrum coronaproof haar deuren voor mensen met beginnende geheugenproblemen (bezoekers) en hun mantelzorgers. 
Op woensdag- en vrijdagochtend kunnen zij naar het ontmoetingscentrum voor een gezellige, ontspannen ochtend met activiteiten die aansluiten bij hun interesses.

Hoe ziet een ochtend er uit?

9:30:-10:00 uur:  Je zet koffie en bereidt de ochtend voor samen met een andere vrijwilliger. Ondertussen is de inloop van de bezoekers, heet je ze van harte welkom en maakt een praatje.

Om 10:00 is er een gezamenlijke start met koffie / thee en ontmoeting. Om 10:30 uur start iedereen met zijn of haar activiteit. De een gaat bijvoorbeeld wandelen met een vrijwilliger van de wandelclub, de ander gaat naar een muziekactiviteit en weer een andere bezoeker gaat naar de markt om mee te helpen voor een lekkere lunch. 
Het kan zijn dat sommige bezoekers met een externe vrijwilliger op pad gaan of met jou iets ondernemen in het Ontmoetingscentrum. Om 11:45 uur is iedereen weer terug en wordt de ochtend afgesloten met een heerlijke, zelfgemaakte lunch. Als om 13:00 uur de bezoekers weer naar huis gaan, ruim je samen met de andere vrijwilliger op en evalueer je kort hoe de ochtend is verlopen met de professional van het Ontmoetingscentrum.

De professional werkt in het kantoor van SWS en is beschikbaar voor de mantelzorgers om ze te helpen waar nodig voor advies, ondersteuning en informatie. Ook voor jullie vragen is zij beschikbaar.

Ben jij iemand die:

  • een groot hart heeft voor mensen met beginnende geheugenproblemen en hun mantelzorgers;
  • geduldig is en goed kan samenwerken;
  • het leuk vindt om mee te leren over beginnende geheugenproblemen?
  • beschikbaar bent op vrijdagochtend?*

Wat levert het jou op:

  • een prettige omgeving om te werken in een leuk team;
  • scholing over geheugenproblemen en hoe daar mee om te gaan;
  • leuke contacten

Enthousiast geworden? Meld je aan via onze website: hier…

Wij nemen snel contact met jou op! 

Bellen voor meer informatie kan via 0522465143 of mail naar info@sws-staphorst.nl.

*Voor de woensdagochtend hebben wij inmiddels voldoende aanmeldingen