Staphorst-Rouveen –  ZOA laat de huis-aan-huiscollecte, die gepland staat van 29 maart t/m 3 april 2021, niet in de traditionele vorm doorgaan vanwege de situatie rondom het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren. De collecte zal volledig online plaatsvinden.  

Hulp ter plekke 
ZOA-werkgroep Staphorst-Rouveen organiseert de collecteweek in beide plaatsen: ‘We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de collectanten en helaas is langs de deuren gaan nu even geen optie. Maar tegelijk willen we er zijn voor kwetsbare mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtgeraakt! We hopen daarom dat ook mensen in Staphorst en Rouveen online een donatie zullen doen. Dit kan door via de gegeven links of QR-codes naar de online collectebus te gaan en uw gift te geven. Geven kan ook via SMS en via de website van ZOA.’

Donatie online
De opbrengst van de collecte is van groot belang. Met deze donaties kan de christelijke hulporganisatie in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. Steun uw naasten in nood en doneer via onderstaande links of QR-codes. De andere opties om te doneren zijn: online via zoa.nl/doneren, maak een bedrag over naar NL46INGB0000000550 of sms ‘ZOA’ naar 4333 (eenmalig €3,00).


Doneren:

https://digicollect.zoa.nl/staphorst-gemeente              https://digicollect.zoa.nl/rouveen-gemeente