Hoe leuk zou het zijn: een tas met verrassings-items uit onze herfst/wintercollectie voor een onmogelijke scherpe prijs. Er zijn nog zoveel prachtige items😍


Een tas gevuld met maar liefst 4-5 of zelfs 6 kledingstukken twv €300,-/€350,-NU VOOR MAAR €100,- !
HOE BESTEL JE DE TAS:- Stuur een whatsapp bericht naar https://wa.me/31633455155– Welke maten je draagt: onder en bovenmaat en je schoenmaat bij heren ook jeansmaat. – Je naam en adres (straat, huisnummer, postcode, woonplaats)- En eventueel jouw favoriete merk(en)- Foto is geen pre maar zou mooi zijn voor ons om een nog beter beeld te krijgen. 


LET OP:
Wij behandelen de appjes op volgorde van binnenkomst, dus wie het eerst komt/reageert……..Je kan je verrassings tas bestellen tot a.s maandag 15 februari. Op dinsdag en woensdag maken wij de verrassings tassen klaar. 

AFHALEN:
Op donderdag 18 februari kan je via drive-trough tussen 13-15 uur je tas komen halen bij het noemen van je tas nummer. 

BETALING:
Je krijgt een app terug van ons met een betaalverzoek via tikkie. Vanwege de te verwachten drukte kan het even duren voordat je een reactie van ons ontvangt. Geen paniek, wij reageren altijd. 

LET OP:
De artikelen uit jouw VERRAS TAS kunnen NIET worden geruild of geretourneerd. Je hebt geen invloed op de inhoud van de tas. Het is echt een verrassing. Je kan wél je favoriete merken doorgeven, maar het is niet gezegd dat dit merk ook in jouw tas zit. We vragen jouw favoriete merk(en) zodat we weten wat ongeveer jouw stijl is. Op die manier stemmen we de tas zo goed mogelijk op jou af.
Deze actie geldt voor zowel MANNEN als VROUWEN 
😍DURF JIJ DEZE GAVE UITDAGING MET ONS AAN ?😍