VBT staat voor Visscher Bouw Techniek. We houden ons dagelijks bezig met het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van projecten in de bouw en techniek. Dit doen we zowel in de woning- als utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als verbouw.

Door toenemende werkzaamheden zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team met een:

ALLROUND BOUWKUNDIG MEDEWERKER

Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen en uitwerken van bedrijfshallen, kantoren, winkels en woningen. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de oplevering, waarbij bouwbegeleiding ook een belangrijk deel omvat van het werk.

Naast de particuliere en zakelijke opdrachtgevers maken aannemers en bouwbedrijven deel uit van onze opdrachtgevers. Dit brengt diverse, afwisselende werkzaamheden met zich mee, zoals het maken van uitvoeringstekeningen en productietekeningen van HSB-elementen. Ook het opstellen van calculaties of het uitvoeren van werkvoorbereiding wordt binnen ons bedrijf gedaan.

Ben jij degene die uitdaging ziet in een leuke, afwisselende baan in de bouwtechniek? Stuur een mail naar vacature@vbtbouw.nl Of bel met 06-15463492.