Inschrijven nog tot 2 maart mogelijk

Vanavond zijn er nog weer een mooi aantal inschrijvingen geweest in de voetbalkantine van SC Rouveen, voor de mogelijke glasvezelaansluitingen in de kern van Rouveen.

Echt enthousiast zijn de Rouveners niet. Dit komt door de aanvankelijke technische problemen, die inmiddels zijn onderkend. Men is druk bezig deze klachten te verhelpen. Aan de glasvezel ligt het niet, zegt men, die is tot in de meterkast goed. De problemen zouden verband houden met de wifi in huis. Wie daar melding van maakt, krijgt betere of extra apparatuur, van de betreffende provider. Maar dan moet je dat wel melden.

Men klacht meer in het rondte, dan dat men de provider verwittigd. Er zijn maar een stuk of tien klachten officieel gemeld, zegt een woordvoerder van een dealer. Door negatieve mond op mond reclame, en cibergeklaag via sociaalmedia, kwam het een en ander in een kwaad daglicht te staan. En dat is jammer. De dealers zijn gelovig, dat het allemaal wel goed gaat functioneren.

Rouveen is er nog niet qua aanmeldingen. Rouveen staat in de percentages zelfs onderaan. De tussenstand per 21 februari:
Grafhorst 30%; s’ Herenbroek 28%; Wilsum 24%; IJhorst 13% en Rouveen 11%.

Foto’s © reporter weblog Staphorst Rouveen