Foto Frans Nooren – The Readshop heeft helaas afgelopen maandag zijn deuren gesloten. Alleen postbushouders kunnen hun post nog afhalen tussen 8:00 en 11:00. Vvoor overige postzaken verwijzen ze naar de webpagina van PostNL, die houden precies bij welke PostNL punten nog open zijn.

Nu zij hun producten niet meer fysiek in de winkel mogen verkopen bieden zij een bezorgservice aan. Alle producten die te koop zijn in winkel worden nu bij aan huis bezorgd. Denk aan, puzzels, tijdschriften, boeken, speelgoed, kantoorbenodigheden, camera’s en accessoires en oudejaarsloten.

Voor pasfoto’s kunt u een afspraak maken en ook ontwikkelen en afdrukken is mogelijk. Dit kan door de foto’s te mailen, de foto’s worden bezorgd of kunnen worden afgehaald op een afgesproken tijd.

Houdt u vooral de social media kanalen van de winkel in gaten. Hier worden op dit moment met regelmaat, producten en foto’s op geplaatst.

Foto Frans Nooren – The Readshop wil u als trouwe klant enorm bedanken voor de nu al vele bestellingen en lieve en meelevende reacties. Fijne feestdagen en hopelijk tot heel gauw in onze winkel!