THE TRUMPET SHALL SOUND ~ Christmas

Een titel uit het overbekende ‘Messiah’ van Händel. Maurice van Dijk heeft na de drie mooie speelboeken in deze zelfde serie een kerstbundel ontworpen voor en met een aantal leerlingen samengesteld. Eerder deed hij dit in opdracht van grote uitgeverijen, nu weer trekt Van Dijk zelf de stoute schoenen aan. Van kaft tot kaft geheel zelf ontworpen, geschilderd en gearrangeerd. De muziekwerkjes zijn soms met tegenstemmen en akkoorden, zodat de trompet studenten met plezier het samen musiceren kunnen ervaren. De akkoorden zijn al getransponeerd voor bes-trompet. Het zijn in totaal 100 werken in de vorm van solo’s, duetten en trio’s Het zijn liederen voornamelijk binnen het christelijke genre.

Trompetdocent Maurice van Dijk is werkzaam in de regio Staphorst op maandag en dinsdag in het oude kantoor van transportbedrijf ‘Redder’.  

De bundel is ook verkrijgbaar voor niet-leerlingen overigens. Voor informatie over de inhoud en de liederen kunt u terecht op: www.mauricevandijk.com.

Foto: Archief Van Dijk, op de foto ziet u Van Dijk nog werken aan de cover