De herfst is ingetreden en de verwarming springt soms weer aan. Een goed moment om na te denken over het comfortabeler en energiezuiniger maken van uw huis. In de online bijeenkomst ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’ op dinsdag 27 oktober om 20.00 uur helpt de gemeente Staphorst u daarmee graag op weg.

Gratis energiebespaartas en energieadviesgesprek

Als deelnemer krijgt u na afloop een gratis energiebespaartas ter waarde van € 75,- aangeboden. Ook kunt u een afspraak maken voor een gratis en onafhankelijk energieadviesgesprek met één van onze energieadviseurs. Inmiddels zijn er al een aantal inwoners die dankzij deze gesprekken verduurzamingsmaatregelen hebben getroffen!

Registratie

Afgelopen voorjaar hebben al bijna 150 woningeigenaren in onze gemeente meegedaan aan deze online bijeenkomst over woningverduurzaming. Zij waardeerden dat met een ruime 8 gemiddeld. Doet u ook mee op 27 oktober om 20.00 uur?

De online bijeenkomst duurt ongeveer een uur en u kunt gewoon thuis op de bank via uw computer, tablet of telefoon meekijken. Dat gaat allemaal heel makkelijk met een klik op de knop in de bevestigingsmail die krijgt.