“Ontdek onze opleidingsmogelijkheden naast het bieden van een werkplek”

Bijna iedereen in de omgeving van Staphorst heeft wel van Slager Dienstverlening gehoord. Velen kennen iemand die daar werkt of die een bij- of vakantiebaan heeft bij Slager Dienstverlening. 

“Wij hebben werk in veel verschillende branches, de meest bekende zijn de bouw- en logistieke sector, maar ook in de groenvoorziening zijn we actief. Van inpakwerkzaamheden tot professionele schilderwerkzaamheden en van opruimwerkzaamheden op de bouw tot het leggen van zonnepanelen. Er zijn bijna geen klussen waar wij niet de juiste werknemers voor hebben”, vertelt Jannes de Lange, manager bij Slager Dienstverlening. “Door onze jarenlange ervaring weten wij waar iemand goed op zijn plaats is. We hebben al heel veel werknemers bij het juiste bedrijf geplaatst. En of dat voor een korte periode is of voor langere tijd ons doel is behaald, de juiste persoon op de juiste plaats zetten.”

Nieuw: Traineeship, 4 x 2 weken een andere baan

Voor jongeren is het steeds moeilijker om het juiste beroep te kiezen. Met onze ervaring willen we deze groep graag helpen. We bieden daarom een traineeship aan waarin de kandidaat na een kennismakingsgesprek bij minimaal 4 verschillende werkgevers 2 weken gaat werken. Natuurlijk nemen we hierin voorkeuren mee, maar we dagen de kandidaat ook uit. Na iedere werkplek hebben we een gesprek met de kandidaat, opdrachtgever en stellen we een rapport op. Dit traject gecombineerd met een beroepskeuzetest is voor veel jongeren heel verhelderend. Je bent direct aan het werk en kan zelf ervaren hoe het beroep er in het dagelijks leven aan toe zal gaan. Indien gewenst delen we de resultaten met ouders en eventueel de opleiding.

Opleidingsmogelijkheden

Naast het Traineeship biedt Slager Dienstverlening veel meer opleidingsmogelijkheden. Van het behalen van het VCA- tot een Hoogwerkercertificaat en van het halen van Rijbewijs E achter B tot een heftruckcertificaat. Wij zorgen ervoor dat iemand zichzelf kan blijven ontwikkelen en de mogelijkheid heeft om te werken en te leren. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het traineeship of de opleidingsmogelijkheden van Slager Dienstverlening? Op onze vernieuwde website staat meer informatie en actuele vacatures. Loop binnen of meld je aan via onze website. Ook organiseren wij in oktober een inloopavond, houdt onze website, Facebook en Instagram in de gaten. U kunt ons natuurlijk altijd bellen (0522-461884) voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. www.slagerdienstverlening.nl