Tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 1 t/m 8 oktober is er een speciale avond op donderdag 1 oktober rondom Autisme georganiseerd. Rinie van de Hoek van Carinova zal dit circuit gaan doen met de deelnemers.

Je ondergaat een aantal opdrachten uit het Autisme Beleving Circuit. Je ervaart, na een korte theoretische inleiding, wat iemand met autisme mogelijk kan ervaren. En je ontdekt wat dat betekent in het dagelijkse leven. Een beproefde methode! Want hoe kunnen we autisme beter begrijpen als we het eerst niet zelf voelen? Hoe is het om vast te lopen omdat concrete communicatie ontbreekt? Hoe voelt mislukken omdat er teveel prikkels binnenkomen?

Er is geen leeftijdsgrens, iedereen is welkom vanaf 19:30 uur. Deelname is gratis en is inclusief koffie/thee. Er is ruimte voor 18 personen, waardoor opgave vooraf nodig is via de telefoon 0522 – 46 51 43 of de website www.sws-staphorst.nl.

Voor vervoer kan gebruik worden gemaakt van Automaatje. Bel dan 2 dagen van tevoren naar: 06 – 518 008 55.